Ontdek onze nieuwe producten!

Echte pareltjes, puur natuur!

Met elke bruisende parel bespaar je een plastieken wegwerpfles en ga je een stap verder dan zichtbaar proper. Spray en veeg het oppervlak, en nadien zuivert een leger schoonmaaksoldaten langdurig verder. Gemakkelijk toch?

Met trots stellen we de nieuwe  Badkamerreiniger+ en Glasreiniger+ aan je voor! Voor elke type vuil een natuurlijke oplossing die telkens een stapje verder gaat.

Start your YOKUU journey

Wees eerlijk, hou jij van schoonmaken? Waarschijnlijk niet (echt), dus waarom laat je de natuur het werk niet voor je doen? Je hebt misschien geleerd dat alle bacteriën slecht zijn, maar niets is minder waar! 

De YOKUU-schoonmaakproducten bestaan uit 15 miljard schoonmaaksoldaten die voor jou het werk doen! Spray, veeg en laat de natuur zijn gang gaan. Ontdek nu de nieuwste schoonmaakproducten die YOKUU te bieden heeft.

YOKUU maakt natuurlijke schoonmaakparels voor verschillende toepassingen. Eerst was er de Allesreiniger die als generaal al het vuil uit jouw huis liet verdwijnen. Toen vervoegde ook de Vloerreiniger de rangen.

Vanaf nu zijn ook de Badkamerreiniger+ en Glasreiniger+ beschikbaar! Haal nog meer natuur in huis: voor elke soort vuiligheid een natuurlijke oplossing. 

Weg kalk, hallo natuur!

De nieuwe Badkamerreiniger+ laat kalk verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maak je badkamer weer glanzend schoon dankzij deze vernuftige schoonmaaksoldaatjes!

De Badkamerreiniger+

  • verwijdert en voorkomt kalkaanslag
  • bestrijdt geurtjes
  • zuivert diep in de voegen
  • activeert de gezonde binnenhuisflora

Geen strepen, maar alleen maar glans!

Ontdek wat de zuiverende kracht van de natuur kan doen voor jouw ramen, glas en spiegels!

Deze effectieve Glasreiniger+

  • reinigt zonder strepen
  • verwijdert vuil en vetvlekken
  • voorkomt aanslag in voegen
  • is veilig te gebruiken op alle type glas en omlijsting
Yokuu Patroon Geel
Yokuu - Glasreiniger nieuw product

Blijf op de hoogte van de launch!

Heb jij de YOKUU-microbe te pakken en wil je graag op de hoogte blijven van wat de toekomst in petto heeft? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Yokuu Schoonmaken met goede bacteriën