Yokuu_Parel_schors.jpg

Missie

Wij willen de schoonmaakwereld op zijn kop zetten en de mens weer in harmonie brengen met de natuur. Helemaal zen, helemaal YOKUU. Met een parel vol goede bacteriën en natuurlijke ingrediënten, én een herbruikbare spray. Voor jou, voor de wereld.

Tegen 2025 willen we 100.000 gezinnen en hun woningen besmetten met onze positieve YOKUU bacteriën.

Schoonmaken met de natuur

Wij geloven dat schoonmaken met de natuur en goede bacteriën gezonder is. Goede bacteriën helpen bij het creëren van een evenwichtig ecosysteem binnenshuis. En zo wordt je thuis schoner, en gezonder.

Eenvoudig en
efficiënt 

Wij willen je helpen bij het creëren van een gezond en proper huis met zo weinig mogelijk tijd, energie, en moeite.
Spray en veeg, dat is simpel. Dankzij de 50 miljoen goede bacteriën per verneveling, heb je meteen heel wat hulp in huis.  

We willen de tijd die je aan schoonmaken besteedt, verminderen. Zo heb je meer ruimte voor de momenten die echt tellen.

Tegen 2025 willen wij 10.000.000
single-use plastic flessen vermijden

Duurzaam schoonmaken

YOKUU gaat resoluut voor duurzaam schoonmaken: onze vederlichte parel is makkelijk te vervoeren. Geen nodeloos, duur en vervuilend watertransport, want dat komt bij je thuis gewoon uit de kraan. En onze spray vervangt tot 50 wegwerpflessen. Zo dragen wij ons pareltje bij aan een schonere wereld! 

Tegen 2025 willen we de job van 5.000 schoonmaakhulpen vergemakkelijken

Sociaal Schoonmaken

Wij willen, samen met sociale partners, bijdragen aan het welzijn van professionele schoonmaakhulpen. Wij willen dat zware beroep draaglijker en gezonder maken, stap voor stap, door met YOKUU de goede bacteriën te verspreiden en een deel van onze winst te herinvesteren in sociale projecten.

Wil je meer te weten komen over ons ?

Bij YOKUU willen we 100% transparant zijn over ons bedrijf, van de verpakkingen tot de ingrediënten. Als je vragen hebt, contacteer dan zeker ons YOKUU team.

  • Facebook
  • Instagram