Holding Plant

Investeer nu in YOKUU met winwinner en de crowdlening

Hoe jij en YOKUU een win-win kunnen creëren.

 

Een schoonmaakparel, een herbruikbare fles en wat water. Meer is er niet nodig voor YOKUU om een schoonmaakrevolutie aan te gaan.

 

Schoonmaakparels gemaakt met goede bacteriën om ecosystemen binnenshuis terug in balans te brengen, dat is wat de YOKUU-schoonmaakmissie inhoudt! Om dit naar een hoger niveau te tillen, hebben we jullie hulp nodig. YOKUU is opzoek naar investeerders via een winwinlening of crowdlending voor het uitbreiden van het productgamma, sales en onze marketing.

 

Doet winwinlening of crowdlending geen belletje rinkelen? Geen zorgen, wij klaren het graag even op! Een winwinlening is een initiatief van de Vlaamse overheid om particulieren aan te moedigen om geld uit te lenen aan bedrijven die opzoek zijn naar fondsen voor financiële steun. Zo helpt een particulier een aangenamer ondernemersklimaat te creëren en er financieel voordeel uit kan halen.

 

Laten we het allemaal even concreter stellen. Wijzelf zijn opzoek naar een kapitaal van minimum €100.000 en maximaal €125.000, en YOKUU kan hier twee soorten leningen voor aanbieden:

  • De winwinlening:hier krijg je 1,75% jaarlijkse bruto rente en 2,5% jaarlijks belastingkrediet op het openstaande bedrag. Daarbovenop ook 40% overheidswaarborg op het bedrag en dat binnen een looptijd van 5 jaar. Aan het einde van de looptijd is er een eenmalige aflossing.
     

  • De crowdlening:Ook deze loopt over een periode van 5 jaar met een jaarlijkse bruto rente van 5%, net als bij de winwinlening is er hier ook een eenmalige aflossing aan het einde van de looptijd.

Nieuwsgierig naar meer? Goed, hier wat meer over ons!

Onze Antwerpse startup, YOKUU, is niet enkel van nature duurzaam door om te gaan met de problematiek rond CO2 uitstoot, wegwerpverpakking en overmatige desinfectie, maar is daarnaast ook een innovatief en revolutionair poestconcept. Een piepklein, parelvormige bruistablet, zonder schadelijke chemicaliën maar met 15 miljard goede bacteriën.

 

We lanceerden de bruistablet in oktober 2020 en verkochten reeds 5000 parels aan meer dan 1250 klanten. Vandaag, 25 april 2021, hebben we reeds 12 fysieke verdeelpunten, dat we willen uitbreiden naar 75 in België en 25 in Nederland tegen het einde van 2021. 

 

Heb je toch nog graag wat meer informatie over de lening types, neem dan zeker een kijkje op de website van WinWinner. Natuurlijk willen we je erop wijzen dat aan elke investering een risico is verbonden. Indien YOKUU je niet zou kunnen terugbetalen, loop je het risico gedeeltelijk of volledig te verliezen.

 

Wil je gecontacteerd worden door ons team?

Bedankt voor de inzending! We contacteren je zo snel als mogelijk. Tot binnenkort.