Harmonie tussen mens en natuur

De overgang naar een nieuw hygiënetijdperk waarbij gezonde bacteriën als natuurlijke bondgenoten onze woningen zuiveren, net als in het bos. En dit alles op een circulaire manier. De schoonmaakwereld op zijn kop!

Yokuu Parel in de Natuur
Yokuu Patroon Blauw
Yokuu duurzame fles in de natuur

Onze missie

De mens draagt te allen tijde 1,5 kg microben met zich mee die een gezond leven mogelijk maken. Wat het oog wil en ziet (een steriel huis) is niet wat ons lichaam nodig heeft (een gezonde omgeving). Ons overmatig gebruik aan desinfecterende middelen kent heel wat nadelen: 

Yokuu gaat voor meer biodiversiteit

Verlies aan biodiversiteit

Goede bacteriën spelen een cruciale rol voor ons lichaam. Ze trainen ons immuunsysteem. Door overmatig steriele ruimten verliezen we het contact met onze oude vrienden en gaat ons immuunsysteem achteruit, met een toename in allergieën als gevolg.

Yokuu - Schoonmaken met goede bacteriën uit het bos

Resistentie in de natuur

Door het overdadig gebruik van desinfecterende middelen, worden bacteriën alsmaar resistenter en gevaarlijker. De World Health Organization stelt dat de opkomst van resistente kiemen één van de grootste bedreigingen is voor de volksgezondheid.

Yokuu vermindert het gebruik van chemische producten

Ongezonde chemische producten

Het gebruik van desinfecterende middelen heeft een negatieve impact op de gezondheid van het binnenmilieu. Gevaarlijke residuen blijven achter, verontreinigen en kunnen rechtstreeks een schadelijk effect hebben op huid en longen.

YOKUU, wij doen het anders!

We zijn te hygiënisch vandaag en verliezen daardoor het contact met gezonde bacteriën uit het bos. Zo hebben we geleerd dat alle bacteriën slecht zijn.

Het overgebruik van chemische, agressieve producten heeft een negatieve impact op onze gezondheid in huis.

Met onze schoonmaakparels, bruisend van het leven, maak je de overstap naar een nieuw hygiëne-model waarbij je de gezonde natuur terug in huis haalt! Elke parel vervangt 1 plastic wegwerpfles. Hergebruiken is het nieuwe recycleren!

Schoonmaken met de natuur

YOKUU gelooft dat een samenwerking tussen mens en natuur veel voordeliger en vooral gezonder is. De YOKUU-nevelspray brengt alles terug in balans door de natuur terug in huis te laten.

Zet de natuur aan het werk

Bacteriën die zelfstandig verder zuiveren? Minder stof, meer YOKUU!

1 parel, 15 miljard schoonmaaksoldaten

Schoonmaakproducten die 99,9% van alle bacteriën doden, daar kunnen wij niet bij. Met YOKUU haal je de natuur, letterlijk, in huis.

Yokuu - Duurzaam schoonmaken
Yokuu Patroon Geel
Yokuu hervulbare fles in de natuur

Onze impact

0
stuks plastic bespaard

Door het gebruik van YOKUU-parels

0
liter besparing van watertransport

Door het gebruik van YOKUU-parels

0
keer happy cleaning

Door het gebruik van YOKUU-parels

Wil je graag meer uitleg?

Heb je vragen over YOKUU? Aarzel dan niet om onze FAQ te raadplegen voor meer informatie.