Hoe werkt YOKUU's probiotische allergiespray?

De wetenschap achter ons nieuwste product.

Heb je last van allergieĆ«n? Dan ben je in goed gezelschap. AllergieĆ«n beĆÆnvloeden ongeveer 35% van de bevolking. Hierdoor zijn ze een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen.


Bij YOKUU begrijpen we de strijd. Daarom wilden we een oplossing creƫren die allergenen in je huis vermindert. We doen dit door probiotische stammen te selecteren die de allergenenbelasting in je huis op een 100% natuurlijke manier kunnen verminderen.


Maar weet je wat allergenen precies zijn, waarom ze ons zo slecht doen voelen en hoe probiotica kunnen helpen bij het verlichten van allergiesymptomen? Hier is alles wat je moet weten over de wetenschap achter onze nieuwste innovatie.

Waarom hebben sommige mensen last van allergieƫn?

Er zijn maar weinig dingen erger dan in bed stappen en een niesaanval krijgen waar geen einde aan komt. Allergieƫn kunnen het moeilijk maken om een goede nachtrust te krijgen. Het is zelfs zo dat de meeste allergiesymptomen in huis in de slaapkamer optreden, omdat we daar 1/3e van onze tijd doorbrengen.


Veelvoorkomende bronnen van allergenen zoals huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren - of dode huidcellen - en pollen gedijen goed in textiel in je slaapkamer (bijvoorbeeld je matras, kussen en gordijnen). Wanneer je allergisch bent,  ziet je immuunsysteem ziet deze onschadelijke stoffen (vaak eiwitten) als bedreigingen en zet een afweermechanisme in werking. Dit leidt tot het vrijkomen van chemische stoffen zoals histamine, wat de symptomen van een allergische reactie veroorzaakt.

Huisstofmijt terreur

Van deze allergenen is de huisstofmijt een van de meest voorkomende oorzaken van allergieĆ«n. Huisstofmijtallergenen zijn eiwitten die voorkomen in de uitwerpselen en rottende lichamen van de mijt, en ze voeden zich met organisch afval zoals huidschilfers van mensen. šŸ˜·

Wat zijn probiotica?

Even opfrissen - probiotica zijn levende micro-organismen die een positieve invloed hebben op de menselijke gezondheid. Bij YOKUU ontwerpen we momenteel probiotische hygiƫneproducten die de gezondheid binnenshuis kunnen verbeteren.

Hoe kunnen probiotica helpen bij allergieƫn?

Je vraagt je misschien af: wat hebben probiotica te maken met allergenen? Nou, probiotica kunnen deze allergenen afbreken, wat leidt tot minder allergische reacties.


In onze AllergiesprayDe probiotica produceren allerlei protease (eiwitafbrekende) enzymen die de allergenen verwijderen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van YOKUU's Allergy Spray?

Ontdek de voordelen van YOKUU's Probiotische Allergiespray is als het vinden van een geheim wapen in je strijd tegen allergenen. De truc is dat het niet alleen symptomen maskeert, maar direct ingrijpt op de bron: allergenen die in textiel voorkomen, zoals huisstofmijt. Door deze allergenen te verminderen, ervaren mensen minder allergische reacties.


Met YOKUU speel je ook in op de opbouw van een gezonde microflora in huis. Een gezonde biodiversiteit in huis is belangrijk bij het opbouwen van een gezond immuunsysteem voor kinderen. Steriele omgevingen zijn in dit opzicht schadelijk en wordt wetenschappelijk de hygiƫnehypothese genoemd.


In tegenstelling tot veel conventionele allergieproducten die schadelijke chemicaliƫn bevatten, YOKUU's spray is een veiligere optie voor huishoudens met kinderen, huisdieren of een gevoelige huid. Door het ontbreken van zware geuren is het ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor sterke geuren.

De formule is 100% natuurlijk en veilig voor iedereen, inclusief kinderen, huisdieren en zwangere vrouwen. Het is belangrijk om te weten dat YOKUU's probiotische allergiespray ontworpen is voor dagelijks gebruik op texitle oppervlakken, waardoor allergische symptomen geleidelijk verminderen en je algehele kwaliteit van leven verbetert.

Laat allergenen je vibe niet verpesten. Ervaar de verandering YOKUU's Probiotische Allergiespray kan brengen. Probeer het nu en zet de eerste stap naar een allergievrij huis!Meer ontdekken

Hoe werkt YOKUU's probiotische allergiespray?
De wetenschap achter ons nieuwste product. Heb je last van allergieĆ«n? Dan ben je in goed gezelschap. AllergieĆ«n beĆÆnvloeden ongeveer...
3 redenen om je probiotische schoonmaakmiddelen mee te nemen op vakantie
Of je nu cocktails drinkt op een strand in de Costa Del Sol of kampvuurtjes stookt in de Ardennen, je...
Ways to Support and Celebrate Professional Cleaners
Ways to Support and Celebrate Professional Cleaners Happy Day of the Cleaner! On June 20th, Belgium honours the hard work...

Gezien in:

Gratis verzending vanaf ā‚¬ 45

Voor Belgiƫ, Nederland,
Luxemburg & Frankrijk

DEEL YOKUU MET EEN VRIEND

En ontvang 30% korting op al onze producten (meer info hier!)

1% voor de planeet

We doneren een deel van onze winst aan non-profitorganisaties