Alles wat je moet weten over
YOKUU's Probiotische Handzeep

Maak je klaar voor blijere handen.

Een handzeep... met probiotica?! Revolutionair, we weten het! Maar waarom zou je net alles wat op je handen zit willen doden?!


Met onze gloednieuwe formule geef je je handen de reiniging die ze verdienen en houd je ze gezond dankzij probiotica. Want elke keer dat je je handen wast, laat je miljarden kleine vriendjes kennismaken met het microbioom van je huid. Ze versterken je natuurlijke barrière tegen ziekteverwekkers.

Waarom YOKUU Probiotische Handzeep creëerde

Hoewel desinfecterende handzepen een cruciale rol spelen in een ziekenhuisomgeving, is het nut ervan thuis niet substantieel bewezen.

Het is zelfs zo dat overmatig gebruik van ontsmettingsproducten ongewenste bijwerkingen kan hebben... zoals een droge, gebarsten huid, roodheid, verkleuring en schilfering.
Onderzoek heeft duidelijk aangetoond dat het vernietigen van alle microben in onze handen niet de beste aanpak is voor de algehele gezondheid. Een goed voorbeeld is triclosan, dat aanwezig was in meer dan 40% van alle antibacteriële zepen totdat het (gelukkig) werd verboden in de VS in 2016 en in de EU in 2010. Studies hebben aangetoond dat triclosan niet alleen de schildklierhormoonhuishouding van het lichaam verstoort, maar ook in verband wordt gebracht met de ontwikkeling van resistente bacteriën. Vóór het verbod werden producenten van antibacteriële zepen gevraagd om bewijs te leveren dat hun producten de gezondheid van mensen verbeterden, maar dat konden ze niet voorleggen.

Triclosan is slechts één van de vele verontrustende ingrediënten; triclocarban, benzalkoniumchloride en andere stoffen hebben geleid tot grote bezorgdheid over antimicrobiële resistentie. Deze stoffen, die op grote schaal worden gebruikt in consumentenproducten, kunnen onbedoeld resistente bacteriën kweken.

YOKUU's probiotische handzeep biedt daarentegen een gezonder alternatief. In tegenstelling tot conventionele handontsmettingsmiddelen en zepen die alle microben uitroeien, behoudt onze probiotische formule de nuttige micro-organismen terwijl het tegelijkertijd ook effectief reinigt. Deze aanpak bevordert niet alleen de gezondheid van de huid, maar sluit ook aan bij onze bredere missie om microben in te zetten voor meer gezondheid en geluk.

Hoe YOKUU's Handzeep werkt

Het gebruik van onze probiotische handzeep is een fluitje van een cent:

1. Vul je 'forever' flacon met warm kraanwater.
2. Los een tablet op.
3. Geef de probiotica 60 minuten om wakker te worden.
4. Tada - je schuimende, hydraterende zeep is klaar voor gebruik!

En als je fles leeg is, vul je hem gewoon bij met een navultablet, verkrijgbaar op onze website.

Hoe ruikt YOKUU's handzeep?

Onze handzeep is verkrijgbaar in drie unieke geuren:


Tijm & Zeezout: Stelt u zich rabarber en tijm aan zee voor, gekruid met een vleugje sandelhout.


Wilde bessen: Neem jezelf mee naar de zonovergoten vreugde van het plukken van rijpe bessen - zoet, sappig en vol zomer.


Komkommer & munt: Een opwekkend mengsel zo koel als een komkommer, met een verfrissend vleugje munt.

Kan ik mijn eigen glazen fles gebruiken?

Helaas niet. Het pompje in onze handzeep maakt gebruik van een uniek mechanisme om extra schuim te creëren, waarvoor onze speciaal ontworpen fles nodig is.

Ontdek meer

Hoe werkt YOKUU's probiotische allergiespray?
De wetenschap achter ons nieuwste product. Heb je last van allergieën? Dan ben je in goed gezelschap. Allergieën beïnvloeden ongeveer...
3 redenen om je probiotische schoonmaakmiddelen mee te nemen op vakantie
Of je nu cocktails drinkt op een strand in de Costa Del Sol of kampvuurtjes stookt in de Ardennen, je...
Ways to Support and Celebrate Professional Cleaners
Ways to Support and Celebrate Professional Cleaners Happy Day of the Cleaner! On June 20th, Belgium honours the hard work...

Gezien in:

Gratis verzending vanaf € 45

Voor België, Nederland,
Luxemburg & Frankrijk

DEEL YOKUU MET EEN VRIEND

En ontvang 30% korting op al onze producten (meer info hier!)

1% voor de planeet

We doneren een deel van onze winst aan non-profitorganisaties