Hoe werkt YOKUU?

Bacteriën die de boel schoonhouden klinkt misschien wat eigenaardig, maar de natuur doet het al jaren! Daarom brengt Yokuu de natuur in huis. Onze goede bacteriën helpen bij het creëren van een evenwichtig ecosysteem, binnenshuis. Proper EN gezonder!

Yokuu Patroon Roos
Yokuu duurzame fles in de natuur

Hoe gebruik je YOKUU

Zuiverende bacteriën die achterblijven na het schoonmaken zonder dat je daarvoor iets extra moet doen? Gemakkelijk toch! YOKUU!

Vul. Drop. Bruis.

Spray en veeg

Yokuu - Laat de goede bacteriën werken

Laat de bacteriën werken

Zichtbaar en onzichtbaar reinigen

Met YOKUU veeg je eerst het zichtbare vuil weg. Onze bacteriën zuiveren daarna nog onzichtbaar na, en dat merk je: minder fijn stof, minder geuren en minder allergenen!

Gezonde binnenhuisomgeving

Vul je huis met goede bacteriën en verbeter je welzijn. Een onzichtbare laag goede bacteriën die zorgen voor een gezonde binnenhuisflora, en die bovendien zorgen voor een schoon huis.

Yokuu - Laat de goede bacteriën werken

Duurzaam schoonmaken

Gedaan met een kast vol wegwerpplastic, en onnodig transport van water. Het enige wat je nodig hebt voor je dagelijkse schoonmaak zit in onze kleine parels!

Goede bacteriën houden de boel schoon!

Overmatige hygiëne, de mens is allergisch geworden aan de natuur. YOKUU gelooft dat een samenwerking tussen mens en natuur veel voordeliger en vooral gezonder is. De YOKUU nevelspray brengt alles terug in balans door de natuur terug in huis te laten.

Gezonde ingrediënten recht uit de natuur

Een bodem vol goede bacteriën, maar enkel de allerbeste zijn goed genoeg! Joris Jansen, aka The Human Microbe, bedenker van YOKUU en goede bacteriën speurder, ging opzoek naar onze superkampioenen. Zo creëerden we onze YOKUU schoonmaakproducten.

Een YOKUU schoonmaakproduct, 15 miljard natuurlijke schoonmaaksoldaten, een brok gezonde zuiverende kracht bij je thuis!

Joris Jansen van Yokuu
Yokuu Patroon Blauw
Yokuu hervulbare fles in de natuur

Wil je graag meer uitleg?

Heb je vragen over YOKUU? Aarzel dan niet om onze FAQ te raadplegen voor meer informatie.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Heb jij de YOKUU-microbe te pakken en wil je graag op de hoogte blijven van wat de toekomst te brengen heeft? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Yokuu Schoonmaken met goede bacteriën