FAQ

We helpen je graag verder met al je vraagstukken over YOKUU dus aarzel niet om in onze mailbox te springen en dan antwoorden je zo snel mogelijk terug!

Heb je een vraag voor ons?

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om iets van je te laten horen via het contactformulier!

Je kan de allesreinger gebruiken op alle oppervlakken. De allesreiniger van YOKUU is een neutrale reiniger die zacht is voor jouw materialen maar toch vuil effectief en efficiënt verwijdert.

SPRAY & WIPE of gewoon even sprayen op je vervuiling.
YOKUU kan je gebruiken op 2 manieren. Je gebruikt het net zoals je traditionele allesreiniger. Even sprayen op de vervuiling en wegvegen met een vochtige doek. Niets nieuw dus.
 
Er is nog een 2de manier, eentje die ervoor zorgt dat je alles uit onze bacteriën haalt. Je vernevelt over het hele oppervlak en veegt nadien met een klamvochtige doek de vervuiling weg. Hierdoor verspreid je miljoenen goede en gezonde bacteriën die nog dagenlang nazuiveren.

De YOKUU bacteriën houden van een donkere & droge ruimte. Je schoonmaakkast of een droge berging is prima! Nadat je ze met zorg bewaarde is het tijd voor het echte werk. Eerste even oplossen in kraantjeswater en nadien vernevelen om je te helpen bij de schoonmaak. Wanneer de parel is opgelost blijven onze Yokuu bacteriën 3 maanden houdbaar. Maar we beloven je dat het nooit zover zal komen ;). Eens geprobeerd, ben je helemaal YOKUUUUU….

De allesreiniger van YOKUU gaat verder dan zichtbaar proper voor al je oppervlakken. Naast het initieel schoonmaken zet je miljoenen goedaardige bacteriën aan het werk die dagenlang nazuiveren. Ze eten, letterlijk, fijn organisch materiaal waardoor er zich minder stof en minder geuren kunnen vormen. Daarnaast werken de bacteriën samen en vormen ze een natuurlijke barrière. Hierdoor kan vuil en vet zich minder snel hechten aan het oppervlak. En zal die hardnekkige vlek van voordien, makkelijker te verwijderen zijn.

Onze bacteriën kunnen veel, maar af en toe hebben ook zij hulp nodig. Denk maar aan kalk. Kalkaanslag dien je te verwijderen met een iets agressiever product. (tip: na het behandelen met een anti-kalk, gebruik dan terug regelmatig YOKUU. Ook dan zullen onze bacteriën een natuurlijke bescherming bieden en zal kalk minder snel terugkomen)
Hardnekkige vetvlekken vragen veel van onze bacteriën daarom kunnen ze ook daar wat extra hulp gebruiken. Probeer het met een iets agressiever product en behandel na met YOKUU. Ook hier zullen onze bacteriën een beschermlaag vormen waardoor toekomstig vuil zich minder snel kan hechten.
Yokuu - Duurzaam schoonmaken
Hoe werkt Yokuu? Goede bacteriën maken jouw huis schoon

Staat je vraag niet tussen de FAQ? Contacteer ons!