We zijn een wandelende microbe

Photo by Dids from Pexels

De mens is een planeet aan microben

De mens begon schoon te maken om gezondheidsredenen, voor een betere hygiëne. Nu slaat de slinger door naar de andere kant: witter dan wit, stralende vloeren… alles voor een brandschoon uitzicht. We vergeten daarbij dat de mens dag in dag uit 1,5 kg microben meedraagt die een gezond leven mogelijk maken. Wat het oog wil en ziet (een steriele huis) is niet wat ons lichaam nodig heeft (een gezonde omgeving). Het tijdperk van microben is aangebroken, want zij zijn de bouwstenen van elk leven op aarde, zij sturen ons immuunsysteem en beïnvloeden zelfs onze gedachten, emoties en gedragingen.

VPhoto by Louis from Pexels

pexels-tatiana-syrikova-3932693.jpg

Microben geven leven.

Bij elk contact met de wereld, vanaf het moment dat je het licht ziet tot je laatste dag, kom je in aanraking met de natuur, met mensen en dieren. Je wordt omringd door liefde, en door ontelbare microben. Bij elk contact met de wereld, van ravotten in de tuin tot stoeien op een hooiberg, wissel je microben uit en deel je stukjes van jezelf. Die positieve levenskracht zit ook in YOKUU, een nevelspray vol goede bacteriën om je mee te omringen, dag in dag uit.

Photo by Tatiana Syrikova from Pexels

Hygiëne, de rol van microben en gezondheid

Door overmatige hygiëne is het aantal allergieën en immuunziekten fors gestegen, alsof de mens allergisch is geworden aan de natuur. Met YOKUU gaan we voor een nieuw soort hygiëne, om de balans tussen natuur en mens te herstellen, want de mens zelf is een wandelend ecosysteem, vol goede microben. De YOKUU nevelspray zorgt voor een evenwicht bij jouw thuis, door de goede bacteriën van het woud bij jou binnen te loodsen, voor een goede hygiëne